Hej dagbock

Kära dagbock, allt är bra jättebra och jätteskönt jätteskönt med mig och hela världen känns som den ler mot mig. Jag önskar du kunde vara här med mig. Jag sitter här och har det kul med mina kompisar vi ska ut och ha kul och busaah hihi..

DEADLY SINNERS

Its fucking trashtalk time biiaaatch
Nu äär idol äntligen över och jay vann såklart och nu är han borta för alla kommer glömma bort honom.
Idol suger och är en äcklig svensk kopia av det amerikanska och det ända som kan va kul är såklart auditions. 
Slut på fjortisteve in N out

YEAAAAAA


Våran imbaklass

Äntligen har jag fått skolfotot. Se så bra det blev

Sitter i skolan

Jag sitter här och chillar lite i skolan. Upptäckte i dag att jag var ensam kille i min klass. Robin och Henke har försvunnit spårlöst och Carl har blivit sjuk:(. Han har börjat äta pencilin stackars liten. Nu måste jag fortsätta på lektionen PeezAuut

Första dagen i skolan

I dag var det första skoldagen sedan vår praktik började. Jag var inte där. Vaknade vid 9 och kände helt enkelt att jag var för trött, förkyld och allmänt bajs. Men det kommer fler dagar. Ledig imorgon då vi har studiedag men på onsdag ska vi dit och rocka lite. Har en aura som gör folk glada så det är min plikt att vara i skolan. Aja, Hare Bra f0lkZ PezzAuut

filmdaxi

"Be sober, be vigilant; because your adversary the Devil walks about like a roaring lion, seeking whom he may devour"


Nu har ni något och tänka på och inte göra så mycke synder för då kommer farbror horn!

Smart

Våran egen Mr.Raptor tänker till

Yo tilbax azå

det blev röjat! iaf i mitt huvud men blev utslängd tillslut :/ Viper första gången och kanske sista gången ;)
pez aut

Tjaaaa

I dag så pratade jag med Pino som han kallas för första gången i mitt liv. Han verkade vara en riktigt skön kille. Vet inte så mycket om han men jag tror han vet hur man röjer! Btw Calle är sämst på att röja, så tro inte på inlägget nedanför PEACE

Efter många om och men..

Nu sitter jag o Håkan här och smeker vi ska in till metro.. aldrig vart där men sägs att det ska många öppna kioskar och vi ska röja järnet. Just nu sitter vi och kör Centurion och det är en slags öl lek som inga många klarar men vi har ju tränat så det går ju galant. Så var det vi skulle in men så bangade alla och så tänkte vi chillkröka och kolla film tillsammans men sen så ringer jag en gammal räv på skype och allt fixas så nu är vi tillbaka på spåret och det kommer bli kaoz som sheriffen säger.



Sköna grappar :D <3

Ditt fina flicka!


Har jag nånsin berättat om den där dagen i somras?

Jag kännde att paniken började komma krypandes o jag tänkte fan det här är bara för mkt så jag sätter mig i badkaret o då får jag för mig att jag fastnat i en psykos vilket gör att jag HELT tappar touchen med verkligheten och det slutar med i alla fall att jag e helt inne på att jag kommer dö.

Så då börjar jag höra att min syster och mamma är utomhus och bråkar (vilket igentligen var barn som lekte på en lekplats i närheten) och det låter som det är värsta jävla slagsmålet som bara blev värre och kraftigare bråk, Detta trappades sedan upp då till att jag fick för mig att det börjat ett litet inbördeskrig precis utanför fönstret, Då jag såg folk som sprang för sitt liv o grejer(det var såklart bara inbillning) sen så stod tv'n på och dom gjorde något inslag om politiker. Då har jag fått för mig att politikerna åker hem till sina länder för detta bråk som skapats blivit till ett mindre krig osv.

min polare försöker lugna ner mig och jag är knapptkontaktbar så jag sliter sönder hans tröja och börjar slå mig själv, får även för mig att ambulansen står utanför fönstret så jag skulle hoppa ut från 2an och möta dom(hahahah)

Vid sista peaken så är jag helt hundra på att polisen e på väg för att hämta mig,(jag var ju trots allt på väg att dö o min polare trodde inte på mig, haha)Så får jag så grova hallisar att jag ser en sånt här en stor svart kula som pyser ut rök, efter ett tag när jag lugnat ner mig och min polare tror det e okej att gå hem så gör han det.

Efter 30 min så har ingen polis eller ambulans kommit så jag går ut i lägenheten o undrar vart fan alla är jag håller ju för fan på att dö, så då går jag ut i porten o ut på gatan o säger till en brud att ringa polisen för jag håller på att dö, hon blir förstås rädd för mig haha och går därifrån, så då går jag från min port till min polares lägenhet 600m bort ungefär I ENBART SHORTS inga skor nycklar eller något mitt på sen sommaren .

Kommer hem till min polare o frågar vrf ingen kommit och om det e okej att jag dör hos han. efter en 30 min så går trippen över o jag blir så jävla lycklig när jag fatta att jag inte kommer dö så att jag nästan fick tårar.

Sveriges nya sheriff.. BRA ELLER ANUS?


Ett flak öl.

Lördag.. idag.. dricka öl.. Destination okänd yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaah



Illuminati

Va på väg hem från jobbet. Satte mig i tunnelbanan och började åka mot mörby centrum. Efter ett tag känner jag att någon tittar på mig, vänder mig om och ser 3 män i svarta kappor stirra (sånna som munkar har). Jag hör chauffören ropa nästa station, männen reser sig och jag börjar springa ifrån dom. Tillslut öppnas dörrarna och jag springer hela vägen till nattbussen. Bussen lämnar danderyd och jag kan andas ut. Somnar såklart efter att ha druckit liter med sprit, jag och Carl va ute och röjde. Ser att bussen åker mot "busshuset". Ropar att han ska stanna bussen, att jag fortfarande är kvar. När han väl stannar ser jag att det är en av  dom från tunnelbanan. De andra 2 kommer ombord genom varsin dörr. Vaknar av att något kliar i min arm. Känns som någon liten metall sak, har dom satt en sändare i mig? Hjälp snälla

Sur så sur..

Just nu är vi jätte sura för att vi förlade och de var inte kul för det är adriig kul o förlora :(

Våran kompis Erik


SNILLEBLIXT!

Jag har tänkt på en sak om det vore mycket lättare om alla bara var vita för då skulle det aldrig ha varit nå världskrig eller förintelse osv och då skulle alla vara glada och kriminaliteten skulle minskas väldigt mycket också. Men tyvärr så har gud gjort så vissa inte gillar mörka och vissa inte gillar gula. Just kidding black guys.

P.S HeatoN suger på engelska.



Tjenna

Jag sitter här, snackar med med mina B-oiz;) Snart så ska jag nog sova, måste ju få sin skönhetssömn hihi:D puss och godnatt

Hello there.

fetttttttttttt



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0